tisdag 13 mars 2012

Vart tar tiden vägen?

Herregud vad tiden går. Denna vecka har jag precis fullt upp, eftersom mannen är i Sverige på tjänsteresa. Känns ganska nervöst att vara ensam med lillen, men det ska nog gå bra ;)  Men nu önskar man att man haft föräldrarna nära....

Var hos läkaren med Aron och det var som jag misstänkte, Gastroesophagal reflux och han har nu fått medicin för att reducera magsyran. Kunde ta ett par veckor innan det hjälpte, men det känns skönt att fått behandling så han slipper ha ont. Jag vet precis hur det är att ha halsbränna och det är inte skönt....

Har lite dåligt samvete att jag inte varit inne på era bloggar och kommenterat, men lovar att göra lite extra kollar när mannen är tillbaks från Sverige :)


4 kommentarer:

  1. Lilla Aron, jobbigt att behöva kräkas så mycket :( skönt att det gick bra hos läkaren och att han fick medicin. Visste inte att det fanns det för bebisar!

    Det kommer säkert gå jättebra att vara själv med honom, men visst är det nervöst första gången man är det en längre stund. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är lite jobbigt. man känner sig så maktlös när man inte kan göra något. Men medicinen ska i alla fall ta bort den där brännande känslan i halsen. Sen får man hoppas att magmunnen sluts så småningom.

      Radera
  2. Hoppas det går bra att vara ensam med Aron.

    Jobbigt med refluxen men skönt att hon får medicin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, det gick bra...över förväntan ;)

      Ja, det är skönt att det finns medicin för det.

      Radera