söndag 13 januari 2013

Sjukstuga

Lille snutten har feber (39,5), men är inte förkyld eller hostig. Vet inte vad det kan vara men misstänker ev tredagarsfeber?! Symtomen stämmer in ganska bra för det. Får avvakta och se vart det leder, ge Alvedon, vatten och vila.

Har ni någon erfarenhet från den där tredagarsfebern (för den heter väl så?)?


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Min dotter har precis haft tredagarsfeber. Det började i torsdagskväll med att hon var kokhet. Fredag på dagen så var hon lite svalare men blev lika varm igen på kvällen/natten. Samma sak på lördagen. 38 grader på dagen och ganska så pigg, sprang runt och var glad. Men ville inte äta. På kvällen hade hon 39.6 när jag gav alvedon för natten. Söndagen hade hon 38 på dagen och var feberfri på kvällen och nu på måndagen är hon helt frisk. Har lite matintag att ta igen bara. Blev mest amning, vatten och lite ersättning under de här dagarna. Ville inte ha någon fast föda alls.
    Än har jag inte sett några utslag, men med tanke på att det varade nästan exakt på timmen tre dygn så borde det varit tredagarsfeber hon hade.
    Krya på sig till lillgubben. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis sån har Aron varit. Igår o inatt har han haft 39,5 och nu under dagen 38. Vill inte äta men är ganska pigg för övrigt. Får se vart det tar vägen.
      Kram

      Radera
    2. Hoppas Aron mår bättre nu! kram

      Radera
  2. Usch då, krya på sig lille vän!

    SvaraRadera