måndag 15 oktober 2012

Hemlängtan

Då var lillebror och kusin hemma i Sverige igen. Jag får sån otrolig hemlängtan när vi haft besök (sitter i några dagar efteråt). Man känner verkligen att man är långt från familj och vänner, och känslan av ensamhet kommer krypandes. För man känner sig ganska ensam här borta, visst man har vänner här och man sysselsätter sig varje dag....men det är inte på samma sätt...inte alls... Saknar det där sociala nätverket man har hemma och att kunna åka till vänner och familj på en fika, middag eller träffa någon mammagrupp.

Har inte fått besked än om vi måste stanna ett år till eller om vi åker hem i feb. nästa år. Men senast 26 okt vet vi....men jag vet inte riktigt vad jag vill, känslorna är kluvna och inget av alternativen känns självklara. Finns för- och nackdelar med båda. Ska i alla fall bli skönt att få ett svar, och kunna planera därefter oavsett vad beslutet blir.


5 kommentarer:

  1. Ovissheten är inte kul. Hoppas ni snart får svar så ni kan ställa in er på det.

    SvaraRadera
  2. Oh trist att ni har fått vänta så länge.. men skönt med ett svar.
    Kram N.

    SvaraRadera
  3. Jag & L pratade om sist vi sågs att vi måste ta tag i tjejträffarna så fort ni flyttar hem igen :) så mysigt när vi ses allihop >3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste vi verkligen göra <3 Saknar de där träffarna, så det blir roligt att återta dem igen när vi kommer hem :)
      Saknar er otroligt mycket!

      Radera
  4. Förstår att du längtar hem! Hoppas det blir ett bra svar den 26e....
    kram!

    SvaraRadera